Tandremsskift pris – Få tilbud på ny tandrem

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på tandremsskift og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Tandrem pris – Hvad koster udskiftning af tandrem?

Et komplet tandremsskift vil typisk koste 3.000 – 8.000 kr. inkl. ny tandrem, vandpumpe og mekanikerløn.

Pris på skift af tandrem varierer afhængigt af bilmærke- og model. Derudover varierer prisen i forhold til værkstedets timepris. Biler med tandrem har desuden oftest en vandpumpe siddende bag selve tandremmen, og i så fald bør den udskiftes samtidig med tandremmen, hvilket også påvirker prisen.

Tandremsskift – Få tilbud på udskiftning af tandrem

En ødelagt tandrem kan betyde en ødelagt motor – og dét er en dyr fornøjelse. Derfor er det vigtigt at skifte tandremmen med forudbestemte intervaller; det vil sige, inden tandremmen knækker.

Få priser på skift af tandrem og spar penge

En tandrem til din bil vil typisk koste nogenlunde det samme i anskaffelsespris for de forskellige værksteder, men selve reparationen kan variere en hel del i pris, da værkstederne selv bestemmer deres timepriser. Derfor bør du altid indhente flere forskelflige tilbud på udskiftning af tandrem, inden du bestiller tid.

Ønsker du at spare både tid og penge på dit tandremsskift, kan du med fordel gøre brug af Autobob.dk. Her kan du nemt og hurtigt indsende en online forespørgsel og inden for 24 timer modtage tilbud på skift af tandrem i din mailindbakke.

Sådan indhenter du tilbud på tandremsskift

Når du laver den online forespørgsel, skal du indtaste din bils informationer. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved at indtaste nummerpladen og automatisk generere oplysningerne, eller du kan indtaste dem manuelt, herunder model, mærke, årgang og motorstørrelse. Derudover oplyser du dit postnummer for at sikre lokale tilbud, samt din mailadresse, så du hurtigt kan få tilsendt de relevante tilbud.

Ved at gøre brug af Autobob.dk frem for selv at ringe rundt, sparer du både tid og penge. Du sikrer, at det er kvalitetsstemplede mekanikere, der har tid til opgaven, som sender tilbud til dig, og du kan frit vælge det bedste tilbud med den laveste pris og de bedste anmeldelser. Når du modtager tilbuddene i indbakken, får du desuden både adgang til at læse værkstedernes profiler og anmeldelser fra tidligere brugere.  

Hvad er en tandrem?

En tandrem er en gummirem, der går fra krumtapakslen til knastakslen i motoren på din bil. Remmen sørger for, at akslerne kører i samme takt, så ikke stempler og ventiler banker ind i hinanden og bliver ødelagt – i så fald kan det betyde, at hele motoren skal udskiftes.

Tandremmen skal skiftes med jævne intervaller, da det kan have fatale konsekvenser for flere dele af bilens motor, hvis tandremmen knækker.

Hvornår skal tandrem skiftes?

Tandremmen er lavet af gummi, der både nedbrydes og slides med tiden. Derfor vil der typisk være to forskellige intervaller at holde øje med, når det er tid til udskiftning af tandrem:

  • Alder på tandrem
  • Antal kørte kilometer med tandrem

Hvornår, tandremmen bør skiftes i forhold til alder og kørte kilometer, afhænger af din bils mærke og model, og det vil være anført helt præcist i din servicebog. Typisk må en tandrem køre mellem 60.000 og 120.000 km, men den må ikke være mere end 4-8 år gammel. Det er altså det, der kommer først, af alder og kilometer, som du skal få foretaget udskiftning af tandrem efter.

Har min bil en tandrem?

Det er slet ikke sikkert, at din bil har en tandrem. Det har mange biler, men nogle biler er i stedet produceret med en taktkæde. Taktkæden er, modsat tandremmen, udviklet til at holde hele bilens levetid. Du kan dog komme ud for, at taktkæden alligevel går i stykker og skal udskiftes.

Udover tandrem eller taktkæde, har de fleste biler også en ekstra rem, der både går under navnet kilerem, multirem og ventilatorrem, men som er én og samme rem. Remmen er en del af generatoren og ventilatoren, og det anbefales typisk at udskifte kileremmen samtidig med tandremmen, da det sparer timelønnen.

Er du i tvivl, om din bil har en tandrem, vil værkstedet naturligvis undersøge det, når du beder om et tilbud.