Bilbatteri pris – Få tilbud på udskiftning af bilbatteri

Prisen på udskiftning af bilbatteri ligger i gennemsnit på 1.000 og 2.300 kr. Der er prisforskelle fra bilmærke til bilmærke, men prisspændet vidner også om store interne prisforskelle mellem autoværksteder.

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på udkiftning af bilbatteri og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Udskiftning af bilbatteri priser

Hyundai, Kia, Peugeot og Toyota ligger i den lave ende af prisskalaen, når batteriet skal udskiftes, mens Audi, Ford, Skoda og Renault ligger i den høje ende. Dertil kommer prisforskelle på timesatser hos de forskellige værksteder.

Prisen på udskiftning af bilbatteri kan svinge med op til en tredjedel, afhængigt af det valgte værksted. Af den årsag bør du altid indhente tilbud fra flere værksteder, så du er sikret den bedste pris.

Sådan indhenter du tilbud

Det er nemt at indhente tilbud fra forskellige autoværksteder i nærheden af din bopæl ved at bruge Auot3tilbud.dk. Alt, du skal gøre, er at indtaste informationer om din bil samt dine kontaktoplysninger.

Du skal indtaste følgende for at indhente tilbud på udskiftning af bilbatteri:

Vælg enten fejlsøgning eller udskiftning af batteri

Tilføj evt. beskrivelse af problemet

Indtast nummerplade eller bilens oplysninger

Indtast postnummer

Indtast e-mail

Det tager dermed kun få minutter at sende en forespørgsel afsted. Inden for et døgn modtager du tilbud i din mailindbakke fra de lokale værksteder, der ønsker at give et tilbud på opgaven. Når du har valgt det bedste tilbud, kan du nemt og hurtigt bestille tid til reparationen via mailen.

Fordele ved at bruge Autobob.dk

Der er mange fordele ved at bruge Autobob.dk frem for selv at ringe rundt til de lokale værksteder for at indhente priser. Først og fremmest sparer du tid. Det tager kun få minutter foran computeren eller smartphonen at indhente tilbud fra adskillige værksteder i dit lokalområde.

Du skal dermed ikke afsætte tid i arbejdstiden til at ringe rundt til forskellige værksteder, som måske ikke tager telefonen eller alligevel ikke har tid til opgaven.

Derudover er du sikret, at de værksteder, der byder ind med tilbud, faktisk har tid i kalenderen til at fejlfinde og eventuelt udskifte dit batteri.

Endeligt behøver du ikke at fravælge værksteder personligt. Du skal udelukkende besvare det tilbud, du ønsker at takke ja til. Du kan dermed sammenligne og vælge i ro og mag.

Opladning af bilbatteri

Hoster og hakker bilen i stedet for at starte – eller er der intet liv i den overhovedet? Så er det formentlig batteriet, den er gal med. Det er dog ikke sikkert, at batteriet skal udskiftes. Måske trænger det bare til en opladning, fordi bilen har stået med strøm på natten over – eller måske er det selve generatoren, den er gal med.

Et autoværksted kan nemt og hurtigt fejlfinde og oplyse dig om det egentlige problem, inden der foretages den nødvendige reparation, hvad enten det er en opladning af det gamle batteri, udskiftning af batteri, reparation eller udskiftning af generator eller noget helt femte.

Har du blot glemt at slukke lyset på bilen over natten, kan du i princippet selv oplade batteriet tilstrækkeligt til at starte (hvorefter generatoren går i gang med at producere strøm) ved hjælp af startkabler og en anden bil eller en booster/jumpstarter (der fungerer som et ekstra batteri, du kan tappe strøm fra).

Når først bilen er i gang, skal den helst ud at køre en længere tur for at oplade batteriet tilstrækkeligt.

Bilbatteri levetid

Et bilbatteri er en sliddel på bilen, som løbende skal udskiftes. Batteriets levetid afhænger af en masse forskellige faktorer såsom batteriets kvalitet, bilmærke- og model, kørestil samt vind og vejr. Det har også betydning, hvorvidt bilen står parkeret ude eller inde.

Levetiden på et gennemsnitligt batteri er mellem 3 og 5 år. Herefter vil de fleste begynde at opleve sporadiske problemer med batteriet, der med tiden vil dø helt og kræve en udskiftning.

Vær opmærksom på, at bilens batteri ikke nødvendigvis er dødt, hvis bilen ikke kan starte. Det kan være generatoren, der er problemer med, men det kan også bare være, at bilens batteri er afladet, hvis du har glemt at slukke lyset eller radioen på bilen.

Et bilbatteri har ikke som udgangspunkt godt af at blive afladet helt, men at det sker en enkelt gang eller to har typisk ingen betydning. Dog bør du sørge for at oplade batteriet godt, inden bilen igen slukkes. Det kan du gøre via en længere køretur eller en oplader til bilbatteri.