Nye fælge – Få tilbud på fælge og afbalancering

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på nye fælge til din bil og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Tilbud på nye fælge og afbalancering

Uanset, om du skal have udskiftet en ødelagt fælg, eller om du vil have nye fælge på hele din bil, kan der være flere tusinde kroner at spare fra værksted til værksted. Få tilbud på priser på nye fælge via Autobob.dk.

Få nemt og hurtigt tilbud på fælge

Har din fælg fået et hak eller en ridse, vil det typisk bedst kunne betale sig at udskifte fælgen med en ny frem for at forsøge at reparere den – medmindre der er tale om en specialfremstillet fælg. Det kan også være, at du ønsker nye fælge på hele din bil; måske et skifte fra de originale stålfælge til nogle federe alufælge.

I samme ombæring, som du får nye fælge, skal du enten have flyttet dine gamle dæk over på de nye fælge eller have helt nye dæk– og uanset valget kræver det efterfølgende afbalancering af dækkene på fælgene for at mindske larm og skævt slid af dine dæk.

Ved at gøre brug af Autobob.dk kan du hurtigt og nemt få tilbud på nye fælge med eller uden afbalancering. Du bestemmer naturligvis også selv, om det er én fælg eller samtlige fælge, der skal udskiftes. Det oplyser du blot i forespørgslen.

Sådan benytter du tilbudsservicen

Det er meget nemt at bruge Autobob.dk til at bestille nye fælge, reparation af fælge eller afbalancering af dæk. Det tager få minutter at indtaste dine oplysninger i den online tilbudsformular – og du modtager tilbud i din mailindbakke inden for kun 24 timer.

Via Autobob.dk kan du søge om tilbud på alle typer af reparationer og vedligeholdelse af din bil. Når du starter på forespørgslen, vælger du i dette tilfælde ”Fælge”. Herefter kan du komme med en kommentar til den ønskede reparation. Det er vigtigt at udspecificere, om du ønsker udskiftning af én fælg eller alle fælge, om du ønsker stålfælge eller alufælge, og om det er dine gamle dæk, der skal flyttes over, eller om der også skal nye dæk på. Er der i stedet tale om en reparation af en skadet fælg, er det en god idé at uploade et billede af skaden, da både skadens størrelse og placering kan have betydning for prisen.

Udover oplysninger om selve reparationen/udskiftningen, skal du indtaste oplysninger om din bil. Det kan du enten gøre ved at indtaste din nummerplade og automatisk generere de nødvendige oplysninger, eller du kan indtaste dem manuelt. I så fald skal du indtaste:

Bilmærke

Bilmodel

Motorstørrelse

Årgang

Til slut skal du indtaste dit postnummer, så forespørgslen bliver sendt til mekanikere i dit lokalområde. Du skal også oplyse din mailadresse, så tilbuddene kan blive sendt til dig efterfølgende.

Inden for 24 timer har du modtaget tilbud på nye fælge. Du kan læse, hvad tilbuddene indeholder, du kan se profiler af værkstederne, og du kan se anmeldelser fra tidligere brugere. Alt dette giver dig et samlet grundlag for at vælge det bedste værksted til opgaven.

Når du har besluttet dig, hvilket værksted du vil bruge, kan du direkte via mailen bestille tid til reparationen med det samme.

Hvad koster nye fælge?

Det er rigtig svært at give en nye fælge pris. Det skyldes, at der er meget store forskelle på fælgenes pris fra fabrikant til fabrikant, og om du ønsker stålfælge eller alufælge; ligesom der er store prisforskelle blandt de forskellige bilmærker- og modeller. Dertil kommer de svingende timepriser hos værkstederne. Og så er der naturligvis forskel på prisen i forhold til, om du skal have skiftet én fælg eller alle fire fælge på samme tid.

En stålfælg kan koste helt ned til et par hundrede kroner, mens montage af fire nye alufælge hurtigt løber op i flere tusinde kroner. Dertil kommer mekanikerens timepris og eventuelt nye dæk samt afbalancering heraf.

Derfor er det også meget væsentligt, at du i din forespørgsel meget detaljeret forklarer, hvad du ønsker et tilbud på.