Ny Kobling Pris – Få tilbud her

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på ny kobling og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Hvad koster en ny kobling

Overordnet set vil en ny kobling pris ligge mellem 6.000 og 8.000 kr. Prisen på en ny kobling afhænger af bilmærke og model.

Derudover er der store forskelle på timepriserne hos de forskellige autoværksteder.

Selvom koblingen i princippet koster det samme i anskaffelsespris, uanset hvor du vælger at få udskiftet din kobling, kan der altså være mange penge at spare ved at vælge et værksted med en lavere timepris.

Defekt kobling symptomer

Hvordan føles en slidt kobling? Det er der ikke ét entydigt svar på. Forskellige dele af koblingen kan nemlig gå i stykker og føre til forskellige symptomer på defekt kobling.

Herunder ser du nogle af de mest almindelige symptomer på defekt kobling:

Kobling rusker ved igangsætning

Kobling glider ved acceleration

Kobling medfører mislyde eller støj

Kobling er svær at træde i bund ved gearskifte

Kobling lugter brændt

Kobling rusker ved igangsætning

Hvis din kobling rusker eller hakker ved igangsætning, er det tegn på, at svinghjulet er slidt, eller at der er knækket en fjeder.

Kobling glider ved acceleration

Hvis koblingen glider eller ”fedter” ved acceleration, er det tegn på, at din kobling er ved at være slidt. Slitagen kan enten være af friktionsbelægningen, skiven eller membranfjederen, men en glidende kobling kan også være tegn på fejl i koblingsforbindelsen.

Kobling medfører mislyd eller støj

En intakt kobling skal være lydløs. Oplever du mislyd eller støj ved kobling, f.eks. i form af en hvinende lyd, trænger koblingen formentlig til en udskiftning.

Kobling er svær at træde i bund ved gearskifte

At koblingen er sværere end normalt at træde i bund ved gearskifte tyder på en slidt kobling. Næste skridt vil formentlig være, at bilen ryger ud af gear.

Relateret: Symptomer på defekt gearkasse

Kobling lugter brændt

En overophedet kobling lugter brændt. Er det kortvarigt, f.eks. når der bakkes med trailer eller campingvogn, har lugten ingen betydning. Men lugter koblingen generelt brændt, er det tegn på en slidt kobling, der ”fedter rundt”. Og hvordan lugter brændt kobling så? Det lugter grimt! Og du er højst sandsynligt ikke i tvivl. Hvis du kender lugten af brændt plastik, er denne lugt i samme kategori – bare værre.

Hvornår skal kobling skiftes?

Oplever du mindst ét af ovenstående problemer med din kobling, bør du hurtigst muligt kontakte et autoværksted med henblik på at få ny kobling – eller at få udskiftet de slidte dele af din kobling.

Brug tilbudsformularen og få nemt og hurtigt 3 tilbud på ny kobling.

Få tilbud på ny kobling og spar penge

Netop fordi timeprisen varierer op til flere hundrede kroner fra værksted til værksted, kan der være mange penge at spare ved at indhente tilbud på ny kobling hos forskellige autoværksteder frem for at vælge det første og bedste, du støder på ved en hurtig Google-søgning.

Du kan vælge selv at ringe rundt til byens mekanikere, men det er typisk langt fra alle, der har tid til et akut problem som udskiftning af kobling, og du kan derfor hurtigt bruge lang tid på at ringe rundt og indhente tilbud.

I stedet kan du spare tiden og gøre brug af Autobob.dk. Her får du nemt, hurtigt og gratis op til 3 tilbud på ny kobling fra lokale kvalitetsstemplede mekanikere. Derfra er det op til dig at vælge den billigste.

Sådan fungerer det

For at modtage 3 tilbud på ny kobling i din mailindbakke, skal du blot indtaste oplysninger om din bil i den online forespørgsel. Enten kan du indtaste nummerpladen på din bil og automatisk generere de nødvendige oplysninger – ellers kan du manuelt indtaste dem. Derudover skal du oplyse dit postnummer, så det er mekanikere i lokalområdet, der modtager forespørgslen, og til slut skal du indtaste din mailadresse, så du kan modtage tilbuddene.

Inden for 24 timer modtager du op i mod 3 tilbud. Alle de autoværksteder, der sender tilbud til dig, har en profil, som du får adgang til at læse. Du får ligeledes adgang til at læse bedømmelser fra tidligere bruger. Tilbuddet indeholder naturligvis også en pris, som du kan forholde dig til. Ud fra de forskellige parametre, kan du vælge det autoværksted og det tilbud, der passer dig bedst, og via mailen kan du med det samme booke tid hos autoværkstedet, så du hurtigst muligt kan få ny kobling.