Støddæmper pris – Få tilbud på affjedring

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på udskiftning af støddæmper. Det er nemt og hurtigt. Spar helt op til 40%

Hvad koster udskiftning af støddæmper?

Prisen på udskiftning af støddæmpere ligger i gennemsnit på 1.700 – 4.000 kr. Prisen afhænger af bilmærke, samt model.

Som udgangspunkt udskiftes støddæmperne parvis, da slitagen typisk vil være nogenlunde tilsvarende. Hvis den ene støddæmper ryger, vil den anden højst sandsynligt være lige så tæt på, og det giver derfor bedst mening at skifte begge to samtidig.

Priserne på udskiftning af støddæmpere varierer en hel del fra bilmærke til bilmærke – men næsten lige så meget fra værksted til værksted. Ford, Opel, Skoda og Citroën er de billigste bilmærker at udskifte støddæmpere på. Priserne starter her fra omkring 1.700 kr. Audi, BMW og Renault ligger prismæssigt i top. Priserne starter her fra omkring 2.500 kr. Det skyldes fortrinsvis prisforskellen på reservedele.

Men selvom reservedelsprisen er stort set den samme for de forskellige værksteder for samme støddæmpere til en given bil, vil prisen på udskiftning ofte variere et par tusinde kroner.

Udskiftning af støddæmpere på en Ford kan tilbudsmæssigt variere fra 1.650 til 4.100 kr. fra de forskellige samarbejdspartnere. Der er altså mange penge at spare ved at indhente tilbud frem for at ringe til den første og bedste mekaniker i dit lokalområde.

Udskiftning af støddæmper

De fleste forbinder en støddæmper med noget rent komfortmæssig. Affjedringen afhjælper stød i bilen forårsaget af bump og ujævnheder på vejen. Men støddæmpere er langt fra udelukkende en komfortmæssig foranstaltning. Det er i høj grad også at sikkerhedsmæssige årsager, at en defekt støddæmper bør udskiftes hurtigst muligt.

Når affjedringen på bilen ikke virker, vil hjulene helt eller delvist slippe vejgrebet ved bump, og dét er farligt. Især i vådt og glat føre. Det vil nemlig medføre, at du kan miste kontrollen over bilen kortvarigt, og det kan få meget uønskede konsekvenser.

Det er heldigvis både nemt og hurtigt at bestille udskiftning af støddæmper via tilbudsformularen her på siden.

Tegn på defekt støddæmper

Det er meget normalt at opdage en defekt støddæmper ved en forringet kørekomfort. Pludselig mærker du bump og ujævnheder i vejen væsentligt mere, end du plejer at gøre. Men når dét er tilfældet, er skaden faktisk allerede sket. Bilens støddæmpere bør udskiftes, når de er slidte, så du forebygger eventuelle farlige situationer.

6 tegn på en defekt støddæmper:

Bilen har en længere bremselængde end normalt

Der kan være mislyde ved skarpe drejninger

Der høres en dunkende lyd, når der passeres bump

Der kan opleves en følelse af ratslør

Dækkene slides uregelmæssigt

Bilen kan have en sejlende fornemmelse ved drejninger og opbremsninger

Lav vippetesten

Hvis du har mistanke om, at din støddæmper trænger til en udskiftning, kan du lave den såkaldte ”vippetest” for at få det be- eller afkræftet.

Du trykker ned på forreste hjørne af bilen, hvor forskærmen slutter ved kofangeren. Fungerer støddæmperne optimalt, vil bilen kun vippe en enkelt gang, inden den igen står stille. Vipper bilen flere gange, er det et typisk tegn på en defekt støddæmper – og så bør du bestille tid hos et værksted snarest muligt.

Sådan får du tilbud på udskiftning af støddæmper og affjedring

På ganske få minutter har du sendt en forespørgsel afsted via Autobob.dk. Du skal blot indtaste informationer om den ønskede opgave, oplysninger om din bil, samt dit postnummer og din mailadresse. Inden for 24 timer modtager du da op til 3 tilbud fra kvalitetsstemplede automekanikere i dit nærområde. Så er det helt op til dig at vælge netop det tilbud, der sikrer dig det billigste forrude skift.

Med Autobob.dk kan du på ganske kort tid få tilsendt op til 3 tilbud på tjek eller udskiftning af støddæmpere. Det er både en tidsmæssig og økonomisk fordel for dig at bestille tilbud online. Dels slipper du for at bruge tid på at ringe rundt til forskellige værksteder for at indhente tilbud og høre, om de overhovedet har plads i kalenderen til din bil. Og dels kan du nemt vælge enten det nærmeste værksted, det billigste værksted, eller det værksted, der tilbyder en lånebil.

På ganske kort tid kan du nemt og uforpligtende få 3 gode tilbud fra værksteder i dit nærområde. Du skal blot indtaste følgende i tilbudsformularen:

Ønsket reparation (affjedring/støddæmpere)

Info om din bil (nummerplade eller alternativt bilmærke, bilmodel, årgang og motorstørrelse)

Postnummer (så du udelukkende får tilbud fra værksteder i dit nærområde)

Mailadresse (tilbuddene sendes til dig via mail)

Inden for blot 24 timer modtager du tilbuddene direkte i din mailindbakke. Vær opmærksom på, at tilbuddene kan indeholde forskellige betingelser. Det kan f.eks. være, hvad der mere præcist er inkluderet i prisen, eller det estimerede antal arbejdstimer, der er afsat til opgaven.

Ved at gøre brug af Autobob.dk, får du via mailen også direkte adgang til online profiler på de værksteder, du modtager tilbud fra. Her kan du læse om værkstederne og se anmeldelser fra tidligere brugere. Det skaber gennemsigtighed og tryghed.