Serviceeftersyn pris – Få tilbud på service af bil

Spar tid og penge! Få op til 3 tilbud og priser på serviceeftersyn. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Serviceeftersyn pris – Hvad koster service på bil?

Serviceeftersyn koster i gennemsnit fra 1.900 – 2.800 kr., hvor Toyota og Kia ligger i den lave ende, mens service på Audi, Ford og Renault prismæssigt ligger i den høje ende.

Prisen på stort service af bil varierer afhængigt af bilmærke og værksted.

Priser på service på samme bilmærke varierer med helt op til 1.500 kr. fra værksted til værksted. Her er der tale om et service, hvor der overordnet set er det samme inkluderet, og hvor stemplet i servicebogen er det samme. Der er altså mange penge at spare ved at indhente tilbud.

Tilbud på nye serviceeftersyn og service af bil

Der er mange penge at spare ved at få tilbud på serviceeftersyn hos forskellige værksteder; faktisk er besparelsen typisk omkring 30%, hvilket svarer til 1.300 kr. Ved nogle bilmærker er besparelsen endnu højere.

Din bil bør komme til service minimum 1 gang om året. Kører du meget, vil intervallet være kortere. Serviceeftersyn efter intervallerne for din bilmodel sikrer, at bilen er i tiptop stand. Den holder desuden en god gensalgsværdi, hvis servicebogen er fyldt med stempler. Det indikerer nemlig, at bilen er passet på og har fået udskiftet forskellige sliddele efter anbefalingerne.

Via Autobob.dk kan du nemt og hurtigt indhente tilbud på bil service fra værksteder i dit lokalområde.

Alle de tilknyttede værksteder bliver stikprøvekontrolleret og godkendt af FDM. Du er altså sikker på, at det er pålidelige værksteder, du får tilbud fra.

Få nemt og hurtigt 3 priser på serviceeftersyn

Hvem vil ikke gerne spare tid og penge? Ved at sende en forespørgsel på serviceeftersyn via Autobob.dk, opnår du både en væsentlig besparelse på regningen og en tidsbesparelse ved ikke at være nødt til at ringe rundt til de lokale værksteder for at spørge om priser, og om de overhovedet har tid til et serviceeftersyn inden for den nærmeste fremtid.

Det tager få minutter at sende en forespørgsel afsted. Alt, du skal gøre, er at indtaste følgende oplysninger:

Du kan også tilføje en beskrivelse. Det anbefales, hvis bilen ikke tidligere har fulgt serviceintervallerne.

Inden for 24 timer får du tilsendt op til 3 tilbud på serviceeftersyn i din mailindbakke. Udover selve tilbuddet, får du adgang til at læse brugeranmeldelser af de værksteder, du har fået tilbud fra. Herfra er det op til dig at sammenligne tilbuddene, læse anmeldelserne og vælge det tilbud og værksted, du finder mest fordelagtigt. Du kan let bestille tid online via mailen.

Serviceeftersyn – hvor ofte?

Der er intet lovkrav om, at din bil skal til service efter bestemte intervaller, men der er anbefalinger. Anbefalingerne laves af de enkelte bilfabrikanter og sikrer, at din bil altid er funktionsdygtig og sikker at køre i.

I din servicebog kan du se, hvilke intervaller der gælder for din bil. Typisk vil der være angivet både et kilometerinterval og et tidsinterval, og det er dét interval, du først når, der bestemmer, hvornår det er tid til et serviceeftersyn.

Eksempelvis kan der være et kilometerinterval på 150.000 og et tidsinterval på 1 år. Hvis du efter 8 måneder har rundet 150.000 km, bør du bestille tid til serviceeftersyn dér. Har du efter 1 år kun kørt 80.000 km, bør du bestille tid dér.

Se også: Service af aircondition

Hvor lang tid tager et service på bil?

Mange værksteder kører med ”små” og ”store” serviceeftersyn. Vil du have et serviceeftersyn, der giver et stempel i servicebogen, skal du vælge det store eftersyn. Det er også det eftersyn, du kan bestille tilbud på via Autobob.dk. Du kan dog også bestille tid til basisservice eller olieskift.

Det er lidt forskelligt, hvor længe værkstederne sætter af til et serviceeftersyn, men typisk et par værkstedstimer eller 3. Det er også forskelligt, hvad der mere specifikt er inkluderet i serviceeftersynet, og du bør derfor læse de tilsendte tilbud igennem for at se, hvad prisen helt præcist dækker over.

I de fleste tilfælde vil der inkluderet i serviceeftersynet være:

  • Timeløn for x antal timer
  • Bremsevæske
  • Motorolie
  • Pakninger
  • Oliefilter

Afhængigt af, hvilket serviceeftersyn der er tale om, kan der forekomme andre materialer også.

Opdager mekanikeren noget på din bil, der trænger til reparation, kan servicet tage længere tid, alt efter hvad der er galt, og hvor omstændeligt det er at reparere. I nogle tilfælde vil der måske skulle bestilles reservedele hjem, og så kan reparationen trække ud. Hvis mekanikeren opdager noget på din bil, der skal repareres, vil han kontakte dig for at aftale nærmere.

Er serviceeftersyn lovpligtigt?

Nej, serviceeftersyn er ikke lovpligtigt; det er valgfrit. Men det er en god idé, da det sikrer bilens funktionsdygtighed og sikkerhed, og det har også en værdimæssig betydning ved salg.

Får jeg en lånebil ved service?

Som udgangspunkt er der ikke en lånebil inkluderet i servicepriserne. Det kan dog sagtens være en ekstra service, de enkelte værksteder tilbyder. Skriv i forespørgslen, hvis du har behov for en lånebil.

Kan jeg få service selvom jeg har sprunget et interval over?

Du kan sagtens få service på din bil, selvom du ikke har fulgt serviceintervallerne – også hvis du har købt en brugt bil. Du kan også få stempel i servicebogen. Vær opmærksom på, at der kan komme merudgifter i forbindelse med et eftersyn af bil, hvis det f.eks. er tid til at få skiftet tandrem.