Pladearbejde pris – Få tilbud på reparation af bule i bil

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på pladearbejde og reparation af buler og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Pladearbejde priser

Prisen på pladearbejde ligger på 300 – 10.000 kr. De store prisforskelle afhænger i høj grad af bulens størrelse og omfang, men værkstedernes timepriser spiller også en stor rolle.

Toyota, Renault og Citroën ligger i den lave ende rent prismæssigt, når det kommer til reparation af buler og øvrigt pladearbejde, mens Audi, Hyundai, Opel og Skoda ligger markant højere i pris.

Prisen på reparation af bule kan desuden svinge med over 40% fra værksted til værksted. Der er altså mange penge at spare ved at indhente tilbud flere forskellige steder.

Sådan indhenter du tilbud

Er bilen blevet bulet, kan der være flere tusinde kroner at spare ved at vælge det rigtige værksted til dit pladearbejde. Det er dog hurtigt en besværlig affære at kontakte alle byens værksteder for derefter at afstemme kalendere og sammenligne priser.

Den nemme og hurtige løsning er at benytte vores samarbejdspartner. Her bruger du ikke mere end et par minutter på at indtaste følgende oplysninger:

Beskrivelse af bulen/bulerne

Vedhæft gerne billede

Bilens nummerplade eller oplysninger

Postnummer

E-mail

Når du har sendt forespørgslen afsted, vil du inden for 24 timer modtage tilbud fra interesserede autoværksteder i dit lokalområde. Det er nemt at sammenligne tilbuddene og vælge det, der giver bedst mening for dig. Du kan booke tid til reparation direkte via mailen med det ønskede tilbud.

Vær opmærksom på, at hvis du f.eks. ønsker lånebil under reparationen, at du skriver det i din forespørgsel. På den måde er du sikker på, at det kun er værksteder, der kan tilbyde dette, der henvender sig.

Fordele ved Autobob.dk

At gøre brug af vores service har mange fordele. Først og fremmest sparer det dig en masse tid, som du kan bruge på noget mere fornuftigt. Typisk kan det kræve ret lang tid – og måske også en del forsøg – at få fat i de forskellige værksteder. Det er heller ikke sikkert, at værkstederne har tid til opgaven inden for nærmeste fremtid, og du skal desuden ringe frem og tilbage for at indhente tilbud og derefter sammenligne og udvælge. Hele processen er kogt ned til få minutters “arbejde”.

Du behøver dermed ikke bruge adskillige pauser på dit arbejde til at ringe rundt i værkstedernes åbningstid. Til gengæld kan du i ro og mag finde det bedste tilbud hjemme foran computeren. Det hjælper dig til at spare penge.

Rette buler ud på bil – hvordan?

Uanset, om du selv har beskadiget bilen – eller en anden bilist har skylden – er det ærgerligt at køre rundt i en bulet bil. Især hvis bilen er af nyere dato og i øvrigt ikke fejler noget.

Heldigvis kan buler i 95% af tilfældene rettes ud, så bilen bliver som ny igen. Det gælder dog kun ved buler, hvor lakken ikke er beskadiget.

Buler med lakskader er en anden og mere omstændelig sag, som dog også kan blive pæne igen. Det kræver dog både pladearbejde og efterfølgende lakeringsarbejde og er derfor dyrere at udbedre.

Forsikring eller egenbetaling?

Er du selv skyld i en bule på din bil, vil din kaskoforsikring dække. Det gælder typisk også ved Bilka-buler, hvor den ansvarshavende er kørt fra stedet uden at lægge en seddel. Dog skal du altid betale selvrisikoen, og om det kan betale sig at involvere forsikringen, afhænger derfor af skadens omfang og prisen på reparationen.

Mindre buler koster typisk ikke mere end et par hundrede kroner at rette ud, og det er de færreste, der har en selvrisiko, der kan hamle op med det. Derfor kan det være en god idé at få tilbud på skaden, inden du beslutter, om forsikringsselskabet skal involveres, eller om det bedre kan betale sig at betale mekanikeren selv.