Olieskift Pris – Få tilbud på skift af motorolie

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på olieskift og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Olieskift pris – Hvad koster et olieskift? 

Et olieskift inkl. oliefilter koster mellem 700 – 3.000 kr., mens det i enkelte tilfælde vil være billigere i forbindelse med særlige oliefilter tilbud. 

Prisen på et olieskift afhænger i nogle tilfælde af din bil; andre steder er der fast pris på olieskift uafhængigt af bilmærke- og model.

BilmærkeGennemsnitspris for olieskift*
Fiat1119 kr.
Peugeot1192 kr.
Honda1252 kr.
Citroën1254 kr.
Dacia1258 kr.
Renault1260 kr.
Opel1268 kr.
Toyota1318 kr.
Skoda1413 kr.
Seat1463 kr.
Ford1505 kr.
Rover1548 kr.
Volkswagen1583 kr.
MG1590 kr.
Vauxhall1590 kr.
Lancia1590 kr.
Audi1911 kr.
Jeep2206 kr.
Mercedes2680 kr.

*Gennemsnitspris er gennemsnit af priser & tilbud givet på specifikke bilmærker hos vores samarbejdspartner. Priser kan variere.

Tilbud på olieskift

Motorolien smører motoren, så den kører, som den skal. Det er derfor vigtigt at påfylde olie jævnligt, da en motor uden motorolie kan gå i stykker – og det er en dyr fornøjelse at få udskiftet en motor.

Det er dog næsten lige så vigtigt at få udskiftet den gamle og beskidte olie med jævne mellemrum.

udskiftning af olie på bil

Få nemt og hurtigt priser på skift af motorolie

Via Autobob.dk kan du nemt og hurtigt få 3 tilbud på olieskift fra lokale, kvalitetsstemplede mekanikere. Selvom priserne på olieskift overordnet set ligger i den lave ende sammenlignet med øvrig vedligeholdelse og dyre reparationer, kan der være helt op til 30% at spare ved at indhente og sammenligne forskellige tilbud.

Det tager under 5 minutter at bestille tilbud på olieskift. Du skal blot indtaste følgende i den online tilbudsformular:

Ønsket reparation (olieskift)

Info om din bil (nummerplade / bilmærke, bilmodel, årgang og motorstørrelse)

Postnummer (sikrer dig tilbud fra lokale mekanikere)

Mailadresse (så tilbuddene kan blive sendt til dig)

Én af de helt store fordele ved at bestille online tilbud på olieskift er, at du allerede modtager tilbuddene inden for 24 timer. De tilbud, du modtager, giver dig desuden adgang til værkstedernes profiler og anmeldelser fra tidligere brugere, så du har et solidt grundlag for at vælge det værksted, der giver dig det bedste tilbud.

Hvor ofte bør man foretage et olieskift?

Hvor mange kilometer før olieskift afhænger af din bil, men den generelle anbefaling hedder, at din bil enten skal have olieskift, når den har kørt 1 år, eller når den har kørt 15.000 km. Det er det, der kommer først, der er afgørende.

Det anbefales desuden at få skiftet oliefilteret samtidig med olien.

Skifter du ikke din olie rettidigt, risikerer du motorproblemer. Gammel olie (der med tiden bliver tyndere grundet kondens) smører nemlig ringere, og det betyder øget slid på motorens bevægelige dele. Dertil kommer en ringere brændstoføkonomi.

Læs også hvor ofte du bør skifte tandrem.

Påfyldning af olie – hvor ofte?

Udover at skifte olien én gang om året eller efter 15.000 km (eller hvad din instruktionsbog foreskriver), skal du huske at tjekke og eventuelt efterfylde olie med jævne mellemrum. Nyere biler bruger som udgangspunkt minimalt olie, og det er ikke sikkert, at det overhovedet er nødvendigt at påfylde, men du bør alligevel tjekke olie efter 1.000 – 2.000 kørte km for at være på den sikre side.

Ældre biler kan bruge en del olie. Helt op til 1 liter pr. 1.000 km. Derfor er det endnu vigtigere at tjekke og efterfylde olie, hvis du kører i en ældre bil.

Når du selv påfylder olie, er det vigtigt, at det er den rigtige type olie, du vælger. Det står også i din instruktionsbog, og ellers kan du få det at vide, når du får olieskift på din bil næste gang.

Hvor lang tid tager et olieskift?

Olieskift på din bil varierer lidt i tid afhængigt af bilmærke- og model, og hvor meget olie, der er på din bil. Typisk vil det tage omkring 1 værkstedstime – i nogle tilfælde 2. Og det er netop derfor, du kan spare penge på at indhente tilbud på olieskift. Olie og oliefilter vil nemlig typisk koste nogenlunde det samme i indkøbspris for mekanikerne, men der er forskel på, hvad de tager i løn pr. time. Faktisk kan der være flere hundrede kroners forskel pr. time. Med Autobob.dk slipper du for at betale for meget for dit olieskift. Du kan frit vælge det billigste tilbud, du får tilsendt – eller det værksted med de bedste anmeldelser. De er helt op til dig.

Se også: Airconditionservice – hvor ofte?