Bilrude pris – Få tilbud på reparation og udskiftning af bilrude & forrude

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på reparation af bilruder og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Hvad koster det at få skiftet forrude?

Et forrudeskift vil overordnet set koste mellem 2.500 og 6.000 kr.

Der er meget store forskelle på, hvad det koster at få skiftet forrude i din bil. Det afhænger nemlig af mange forskellige faktorer:

Bilmærke- og model

Forrudens størrelse

Type af forrude (forruder med sensorer er f.eks. dyrere)

Værkstedets timepris

Dér, hvor der er penge at spare, er ved sidstnævnte, da værkstedernes timepriser varierer en hel del.

Hvad koster det er få skiftet bilrude?

Er uheldet ude, og der er begået indbrud i din bil, vil det typisk ikke kun betyde stjålne ejendele, men også en smadret bilrude. Det er uhensigtsmæssigt at køre rundt med en ituslået bilrude, og derfor er det om at få den skiftet hurtigst muligt, så kørslen kan fortsætte. Prisen på bilruden afhænger af, om det er en forrude eller en siderude – og hvilken bil, der er tale om. Prisen kan variere flere tusinde kroner pr. rude, og derfor bør du udfylde en tilbudsformular for at få priser på din specifikke rude.

Udskiftning af forrude

udskiftning af forrude

Typisk vil det være en forankørende bil, der er skyld i et stenslag, som for dig betyder reparation eller udskiftning af forrude. Det kan være både irriterende og frustrerende, at du selv skal betale for en skade (eller i hvert fald selvrisikoen på din forsikring), som du ikke selv er skyld i. Derfor kan det være et plaster på såret at vide, at du kan spare op til flere tusinde kroner på udskiftning af forrude – du skal blot indhente 3 tilbud.

Vil du gerne spare tid på dén opgave, så du slipper for at ringe rundt og efterfølgende at slå værksteder op for at læse anmeldelser, kan du trygt gøre brug af Autobob.dk. Her kan du på få minutter sende en forespørgsel afsted, og du vil inden for 24 timer modtage op til 3 tilbud på udskiftning af forrude. Tilbuddene giver dig desuden adgang til at læse profiler af værkstederne og anmeldelser af tidligere brugere, så du har det bedst mulige grundlag

Sådan får du tilbud på udskiftning af forrude

På ganske få minutter har du sendt en forespørgsel afsted via Autobob.dk. Du skal blot indtaste informationer om den ønskede opgave, oplysninger om din bil, samt dit postnummer og din mailadresse. Inden for 24 timer modtager du da op til 3 tilbud fra kvalitetsstemplede automekanikere i dit nærområde. Så er det helt op til dig at vælge netop det tilbud, der sikrer dig det billigste forrude skift.

Reparation af stenslag

Det kan være yderst generende for din kørsel at køre rundt med et stenslag; afhængigt af hvor det er placeret. Det kan dog også være ligefrem ulovligt, og hvis du kører med et ulovligt stenslag, risikerer du at få en bøde, såfremt du bliver stoppet af politiet.

Om, stenslag i forruden er ulovlige, har helt klare regler i forhold til specifik størrelse på stenslaget, specifik placering af stenslaget samt det samlede antal stenslag. Tommelfingerreglen siger dog, at hvis dit udsyn er generet af stenslag, er kørsel ikke lovlig.

Foruden skal skiftes, hvis:

Der er flere end 7 stenslag

Stenslaget sidder tæt ved rudens kant

Stenslaget er for omfattende til at blive repareret

Hvordan skifter man en forrude?

Alle de mekanikere, som du kan få tilbud af via Autobob.dk, er blandt landets bedste, og de har alle stor erfaring med glasarbejde.

Når forruden skal skiftes, bliver den gamle rude afmonteret, hvorefter der bliver afrenset og klargjort med ny lim, inden den nye forrude monteres. Både afmontering og montering af forrude sker typisk med en speciel sugekop til formålet.