Anhængertræk pris – Få tilbud på montering af anhængertræk

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på montering af anhængertræk til din bil. Spar op til 40% – Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Pris på montering af anhængertræk

Prisen på montering af anhængertræk på din bil er gennemsnitligt 4.900 kr. og afhænger af bilens mærke, model og år.

Der er især store forskelle fra mærke til mærke – faktisk helt op til flere tusinde kroners forskel.

Udover prisforskelle de forskellige bilmærker og bilmodeller imellem, er der også store prisforskelle værkstederne imellem. Prisforskellene afhænger især af værkstedernes timepriser, som kan variere med flere hundrede kroner. Derfor er der potentielt mange penge at spare ved at indhente tilbud fra forskellige værksteder, inden du får monteret dit anhængertræk.

Tilbud på montering af anhængertræk

Vil du gerne have eftermonteret et anhængertræk (jydekrog) på din bil, er det heldigvis en nem løsning for en mekaniker.

Indhent tilbud her for at få den bedste pris på montering af anhængertræk.

Der er mange fordele ved at få monteret et anhængertræk på din bil; du kan køre med trailer, så det letter bortskaffelse af haveaffald eller turen på storskrald, du kan køre med campingvogn, så der er mulighed for en mere fleksibel ferieform, og du kan nemt og hurtigt montere et cykelstativ på dit anhængertræk, så du kan transportere børnenes cykler – eller din egen.

Der er meget store forskelle på priser på montering af anhængertræk. Forhandlerne tager meget forskellige timepriser, og der bruges forskellige dele. Typisk bruger de autoriserede værksteder udelukkende originale dele, og derfor er priserne her typisk højere end hos øvrige værksteder.

Vil du gerne spare penge på montering af anhængertræk, bør du indhente forskellige tilbud – og det kan du nemt og hurtigt gøre via Autobob.dk.

Læs også: Sådan får du nye bremser på bilen

Sådan får du tilbud på montering af anhængertræk

Det er både nemt og hurtigt at indhente 3 tilbud på anhængertræk via Autobob.dk. Du skal blot indtaste oplysninger om din bil – og det kan du gøre endnu hurtigere ved at generere oplysninger automatisk via din nummerplade – og så skal du indtaste dine kontaktoplysninger.

Inden for 24 timer modtager du op til 3 tilbud i din mailindbakke. I tilbuddene kan du naturligvis se en pris, men du kan også læse om, hvad tilbuddet mere specifikt indeholder, ligesom du kan læse anmeldelser af de pågældende værksteder.

Derfra er det op til dig at beslutte, hvilket værksted der har givet det bedste tilbud, og hvem du vil benytte til montering af anhængertræk. Du kan bestille tid direkte via tilbuddet i mailen.

Montering af anhængertræk – det skal du være opmærksom på

Der findes forskellige typer af anhængertræk, ligesom der er regler omkring omregistrering af bilen efter montering af trækket. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du har ønske om at få monteret træk på din bil.

Typer af anhængertræk

  • Fast anhængertræk
  • Aftageligt anhængertræk
  • Justerbart anhængertræk

Som udgangspunkt kan du vælge mellem et fast anhængertræk og et aftageligt anhængertræk. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Sidstnævnte kan tages af, så bilen har et pænere udtryk, når ikke anhængertrækket bruges, men samtidig risikerer du problemer med montering og afmontering på sigt i forhold til rust. Du kan også vælge et justerbart anhængertræk, hvor kuglens placering kan indstilles efter det ønskede påhængskøretøj.

Restriktioner i forhold til påhængskøretøj

Har du fundet den helt perfekte campingvogn, kan det måske ikke gå hurtigt nok med montering af anhængertræk på din bil, men du bør alligevel slå koldt vand i blodet og undersøge, hvorvidt et anhængertræk overhovedet tillader din bil at køre med netop dén campingvogn. Der er nemlig regler for, hvor meget bil og campingvogn må veje tilsammen, og hvor meget forskellige biler må trække med et anhængertræk.

Du må i princippet køre med det meste under 750 kg, men overstiger trailer eller campingvogn denne vægt, skal der i mange tilfælde være bremser på påhængskøretøjet (stadig inden for de vægtangivne restriktioner for din bil).

Bilen skal omregistreres

Har du en bil, der er ældre end 8 år, skal bilen omregistreres efter montering af anhængertræk. Er bilen nyere end 8 år, kan du nøjes med en ”erklæring om synsfri sammenkobling”, hvis monteringen er foretaget af et godkendt værksted. Erklæringen skal underskrives af værkstedet og fremvises hos nærmeste synshal.