Lakering pris – Få tilbud på lakering og maling

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på lakering & maling af bil. Det er nemt og hurtigt. Spar helt op til 40%

Hvad koster lakering af bil?

De gennemsnitlige priser ligger på mellem 500 – 4.500 kr., afhængigt af omfang af opgaven, samt bilfabrikanten.

Priserne på lakering af bil varierer rigtig meget. Det skyldes naturligvis både materialevalg og timepriser hos de enkelte værksteder – men det afhænger i endnu højere grad af det lak- eller malerarbejde, der skal udføres. Lakarbejde på en bil ses typisk i forbindelse med en skade på bilen. Det kan dog også være, at du har købt en brugt bagklap, som du gerne vil have omlakeret til bilens farve.

Prisen afhænger derfor af det enkelte lakeringsarbejde og svinger fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner. De gennemsnitlige priser ligger på mellem 3.000 og 4.500 kr., afhængigt af bilfabrikanten.

Bilmærket spiller nemlig også ind på prisen. Det billigste lakarbejde foretages typisk på Peugeot og Renault, mens Skoda, Opel og Audi ligger i den høje ende rent prismæssigt.

Ved at indhente tilbud online, f.eks. via Autobob.dk, sparer du i gennemsnit omkring 1.500 kr. på din værkstedsregning.

Maling og lakering af bil

Lakskader er nogle af de mest hyppige skader, en bil udsættes for. Skaderne er ofte følger af små stenslag og små ridser i lakken, og der er typisk ikke meget at gøre for at forebygge dem. De kommer helt af sig selv ved helt normal kørsel, men de opleves oftere på veje med høj hastighed eller mange småsten. Lakskader forekommer altså som almindeligt slid på bilen, da både din og andres bil kaster sten, grus og lignende op, når der køres.

Heldigvis er små lakskader relativt billige at udbedre. Mange ser lakskader som værende primært kosmetiske skader, og derfor er der tendens til at udskyde udbedringen. Nogle lakskader kan naturligvis være af kosmetisk art og dermed have den primære konsekvens, at bilens udseende forringes, men mange lakskader kan medføre rustskader efterfølgende, og det er ikke ønskværdigt. Rustskader er væsentligt mere omfattende og dyrere at udbedre end nyligt opståede lakskader.

Det er heldigvis både hurtigt og nemt at indhente tilbud på billakering, så du slipper for at tænke på rustskader i fremtiden.

Få priser på lakering af bil

Via Autobob.dk kan du udfylde tilbudsformularen og inden for 24 timer få tilsendt gode tilbud på det lak- eller malerarbejde, du ønsker udført på din bil. Det tager ikke mange minutter at indhente tilbuddene, da du kun skal indtaste følgende oplysninger i formularen:

  • Ønsket reparation (lak- og malerarbejde)
  • Info om din bil (bilens nummerplade eller info om bilmærke-, model, osv.)
  • Postnummer (så du udelukkende får tilbud fra værksteder i dit lokalområde)
  • Mailadresse (tilbuddene sendes til dig via mail)

I tilbudsformularen er det vigtigt, at du beskriver din skade så godt som muligt og også meget gerne vedhæfter billeder. Det gør det nemmere for mekanikerne at vurdere skaden og komme med et retvisende tilbud på udbedring.

Det er uforpligtende at bestille tilbud på lakering eller maling af bil, og det er helt op til dig, hvilket af de 3 modtagne tilbud, du tager imod. Du bekræfter tilbuddet direkte i mailen og kontakter efterfølgende værkstedet for at få en tid til reparation.

Én af de helt store fordele ved at bruge Autobob.dk til at indhente tilbud på lakering og maling af bil er, at du også får adgang til at læse de online profiler af de værksteder, der sender dig tilbud. Profilerne skaber en god gennemsigtighed; især fordi de også indeholder anmeldelser fra tidligere brugere. Det gør det nemt og lige til at finde et tilfredsstillende værksted til en tilfredsstillende pris.

Kræver et stenslag lakering?

Hvis du har været så uheldig at få et stenslag på bilens lak, er det en fordel at få tjekket skaden. Det kan du også gøre via vores tilbudsformular. Her vedhæfter du billeder og beskrivelser af skaden, og så er det op til værkstedet at vurdere, hvordan skaden bør behandles; afhængigt af omfanget. Sørg for at vedhæfte gode, retvisende billeder og en detaljeret forklaring.

Se også: Tilbud på stenslag og nye bilruder

Nogle lakskader kræver kun en lettere polering, mens dybere eller større lakskader kræver reelt lakeringsarbejde og derfor både er mere omfattende og dyrere at reparere. Ved at indhente flere tilbud, får du også flere øjne på opgaven, så du ikke risikerer at betale for et større lakeringsarbejde, hvis der i realiteten kun er behov for polering. Det kan altså spare dig mange penge at indhente tilbud.