Airconditionservice pris – Få tilbud på service af aircon

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på airconditionservice. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Hvad koster et airconditionservice?

Prisen på et airconditionservice ligger i gennemsnit på 600 – 3.500 kr. og afhænger af bilmærke og bilmodel.

Renault, Suzuki, Ford og Nissan ligger i den høje ende rent prismæssigt, mens Citroën, Skoda og Volkswagen ligger i den lave ende af skalaen. Ved at gøre brug af vores samarbejdspartnere kan du dog frit vælge blandt kvalitetsværksteder i området til 549 kr.

Udover, at airconditionanlægget kan være nemmere eller svære at komme til i forhold til designet, så er det også værkstedernes geografiske placering, timeløn og estimeret tidsforbrug, der spiller ind på prisen.  

Airconditionservice – hvor ofte?

Airconditionservice anbefales ved langt de fleste bilmodeller hvert 2. år. Ved at få serviceret airconditionanlægget hvert 2. år, er du sikker på, at der er kølevæske nok på, at der er det smøremiddel, der er behov for, og at anlægget renses igennem ved behov, så du slipper for dårlig lugt eller manglende køleevne i bilen.

Skulle bilen alligevel begynde at lugte surt eller ligefrem muggent, når airconditionen er tændt – eller køler bilen slet ikke som forventet – så bør du bestille en tid til airconditionservice inkl. rens med det samme for at afhjælpe problemet. Her får du også at vide, hvis airconditionen trænger til reparation, f.eks. efter et uheldigt stenslag, der har slået hul i kondensatoren, hvilket er et relativt almindeligt problem, da den ofte er placeret ret udsat.

Se også: Serviceeftersyn – så ofte bør du få eftersyn af bilen

Hvor lang tid tager et airconditionservice?

Ved et airconditionservice tjekker mekanikeren det mekaniske anlæg, fylder kølevæske på systemet, renser for ophobet snavs og giver smøremiddel ved behov. Det kan typisk klares på 1-2 værkstedstimer.

Er der tale om en reparation frem for et service, kan det dog tage længere tid, afhængigt af, hvad der er galt.

Ved ønske om lånebil, kan du skrive det som kommentar, når du sender forespørgslen afsted.

Tilbud på nye airconditionservice og reparation af aircon

Airconditionen i din bil sørger for, at du kan holde varmen om vinteren, og at du ikke går til at varme om sommeren. Din bils aircondition vil dog kræve service med jævne mellemrum for at fungere optimalt.

Anbefalingen lyder, at airconditionanlægget bør serviceres hver andet år for at forebygge, at det går i stykker. Det er en god investering at få serviceret airconditionanlægget med de anbefalede intervaller, da service er en lille udgift sammenlignet med et ødelagt airconditionanlæg.

Via Autobob.dk kan du nemt og hurtigt indhente tilbud på airconditionservice. Den gennemsnitlige besparelse er på op til 40% fra dyreste til billigste tilbud – hvilket svarer til over 1.000 kr. – så der er mange penge at spare ved at sammenligne tilbud.

Få nemt og hurtigt priser på aircondition service

Det sparer dig faktisk både tid og penge at bestille tilbud på aircondition service via Autobob.dk; du behøver nemlig ikke ringe rundt til de lokale værksteder for at finde et værksted, der har tid, og som kan klare opgaven til en fair pris. Det fungerer helt automatisk ved at gøre brug af Autobob.dk.

Så nemt er det:

  • Vælg ”Aircondition”
  • Væg type af opgave (service, service + rens eller reparation)
  • Indtast nummerplade eller information om bilen
  • Indtast postnummer og e-mail

Indtastning af informationer tager maks. 5 minutter, og herefter kan du sende forespørgslen afsted.

Inden for 24 timer får du svar med tilbud fra værksteder i dit lokalområde. Det er helt op til dig, hvilket af de tilbud, du ønsker at gøre brug af. Tilbuddene beskriver, hvad der er inkluderet i prisen, og du kan desuden læse anmeldelser af de værksteder, du får tilsendt tilbud fra. Det giver dig det bedste grundlag for at vælge det bedste værksted til opgaven.

Når du har valgt det ønskede værksted til opgaven, kan du tage direkte kontakt til dem via mailen og selv bestille en tid, der passer dig.

Alle værksteder er FDM-godkendte, og alle de værksteder, du modtager tilbud fra, har tid til opgaven.

Fordele ved at bruge Autobob.dk

Der er mange fordele ved selv at indhente forskellige tilbud fra byens mekanikere, men de kan kræve tid, og du har måske ikke erfaring med de forskellige værksteder og deres priser og services.

Derfor er der endnu flere fordele ved at indhente tilbud via Autobob.dk. Her bliver både pris og service helt gennemsigtig, og du behøver ikke at bruge tid på at ringe rundt til flere forskellige værksteder for at spørge om pris, og om de overhovedet har tid til opgaven.

Alle tilbud fås på skrift, så der kommer ikke uheldige overraskelser efterfølgende. Og det er nemt og overskueligt både at sammenligne priser, og hvad der er inkluderet i prisen. Det er også nemt at bestille tid til airconditionservice hos det valgte værksted; det kan du nemlig også gøre online.

Sidst – men ikke mindst – er du stort set garanteret en god oplevelse med det værksted, du får lavet airconditionservice hos. Dels er alle værksteder godkendt af FDM, hvilket vil sige, at de med jævne mellem stikprøvekontrolleres, og dels kan du læse anmeldelser af de forskellige værksteder skrevet af tidligere brugere. Det giver et meget godt overblik over, hvilke værksteder, der yder en god service.

Koster et airconditionservice det samme alle steder?

Nej, det gør det bestemt ikke. Der kan være flere tusinde kroner at spare fra et værksted til et andet. Derfor er det en god idé at sammenligne priser.

Hvor ofte skal min bil have airconditionservice?

Der er intet krav om, at din bil skal have airconditionservice, men hvis du vil blive ved at have glæde af din aircondition, bør du få systemet serviceret hvert 2. år.

Hvordan får jeg tilbud fra værkstederne?

Der er intet krav om, at din bil skal have airconditionservice, men hvis du vil blive ved at have glæde af din aircondition, bør du få systemet serviceret hvert 2. år.

Se også: Olieskift – så ofte skal du have skiftet olie