Svinghjul pris – Få tilbud på udskftning af svinghjul

Spar tid og penge! Få tilbud og priser på udskiftning af svinghjul og spar op til 40%. Det er nemt og hurtigt. Klik her og se mere.

Udskiftning af svinghjul priser

Prisen på udskiftning af svinghjul varierer typisk fra 3.800 – 9.700 kr. Prisen afhænger af bilmærke, og hvorvidt skaden på svinghjulet har forvoldt øvrig skade på koblingen eller ej, men den store prisforskel er også et klart udtryk for meget varierende værkstedspriser.

Hyundai, Kia, Fiat og Suzuki udgør gennemsnitligt set de billigste koblingsreparationer, mens Volkswagen, Skoda, Ford og Citroën ligger i den dyreste ende. Samme reparation varierer med flere tusinde kroner inden for samme bilmærke, afhængigt af værkstedet. Der er altså mange penge at spare ved at indhente tilbud på udskiftning af koblingssvinghjul.

Prisen på samme reparation af din bil kan svinge med op til en tredjedel fra værksted til værksted. Derfor bør du indhente flere tilbud fra lokale værksted – på den måde er du sikret ikke at betale for meget.

Defekt svinghjul symptomer

Du er typisk ikke i tvivl, om at noget er galt, hvis svinghjulet er defekt. Der er nemlig adskillige symptomer på problemet, og den umiddelbare tanke vil måske være, at der er noget galt med kobling eller gearkasse.

Symptomerne på et slidt eller defekt svinghjul er følgende:

Bankende lyd ved tænding

Skurrende lyd ved tomgang

Vibrationer ved acceleration

Selvom du umiddelbart kan få den tanke, at det er gearkassen eller koblingen, der er røget, er det ofte svinghjulet, den er gal med. Det er heldigvis et knapt så omfangsrigt problem. Til gengæld kan et defekt svinghjul gøre skade på koblingen ved fortsat kørsel. Oplever du én eller flere af ovenstående symptomer, bør du kontakte et værksted hurtigst muligt for at få lokaliseret problemet.

Fordele ved at bruge Autobob.dk

Der er mange penge at spare ved at indhente tilbud på fejlfinding eller udskiftning af svinghjul. Fordelene ved at indhente tilbud via Autobob.dk er, at du selv slipper for at kontakte de lokale værksteder for at forhøre dig omkring priser, betingelser og ventetider.

I stedet kan du bruge 5 minutter foran din computer eller smartphone. Her indtaster du bilens oplysninger og symptomer samt dine kontaktoplysninger.

Inden for 24 timer modtager du en række tilbud i din mailindbakke fra lokale værksteder, der har tid og lyst til opgaven. Det er nemt at sammenligne tilbuddene, og du kan lige så nemt bestille tid hos det ønskede værksted direkte via mailen.

Har du særlige ønsker i forbindelse med reparationen, bør du indtaste det på forhånd. Det kan for eksempel være krav om lånebil.

Du sparer i gennemsnit 34% på udskiftning af svinghjul ved at indhente tilbud via Autobob.dk.

Udskiftning af svinghjul og kobling

Generelt set har svinghjulet en nærmest ubegrænset levetid, og det er derfor ikke én af de mest almindelige reparationer. Bruges koblingen forkert, vil det dog overophede svinghjulet, som på sigt vil blive skadet og muligvis også beskadige koblingen.

Udskiftning af svinghjul kræver afmontering fra gearkassen, og derfor anbefaler de fleste autoværksteder at udskifte koblingen samtidig, da koblingen har en begrænset levetid og formentlig vil være slidt i én eller anden grad som følge af et slidt eller defekt svinghjul. Dermed er der stor risiko, for at koblingen bliver defekt som følge af det defekte svinghjul, og det er markant dyrere med to særskilte reparationer end én samlet.

Hvor lang tid tager udskiftning af svinghjul?

At udskifte svinghjulet er et større arbejde, da det kræver afmontering fra gearkassen. Typisk vil der være tale om cirka en dags arbejde. Derfor skal du enten undvære din bil i en dags tid eller to eller finde et værksted, der tilbyder en lånebil. Sidstnævnte er især en fordel, hvis du ender med at vælge et værksted, der geografisk set er beliggende lidt længere væk fra dig end de dyrere værksteder.